Robee Schoenen

Welkom bij Robee Schoenen!

Robee Schoenen bezoekt ieder seizoen internationale schoenenbeurzen, waar de nieuwste mode in dames- en herenschoenen gepresenteerd wordt. Daaruit worden keuzes gemaakt, waarbij wij natuurlijk letten op wat er bij u leeft. Stijlvol, elegant, degelijk, klassiek, sportief of gewoon stoer; al deze verschillende stijlen willen wij in huis hebben. Zodat voor u de keuze gemakkelijk gemaakt kan worden, want uw smaak zit er zeker bij! Voor ons is kwaliteit net zo belangrijk. U vindt bij ons merken als: Van Bommel, Van Lier, Mephisto, Panama Jack, Peter Kaiser, Gabor, Fitflop, Paul Green, Floris van Bommel, FitFlop, Waldlaufer en vele anderen.

Bij de laatste mode in schoenen kijken wij vooral naar de totale modelijn van heden ten dage. Welke combinaties kunnen er gemaakt worden, welke kleuren zijn er het komende seizoen in de mode en wat valt er voor het volgende jaar te verwachten op modegebied? Voor dames hebben wij vaak iets extra's in huis, zoals bijvoorbeeld bijzonder elegante uitgaanspumps met bijpassende tasjes. Maar ook sportieve laarsjes of stijlvolle stappers zijn in trek. De heren kunnen hun keuze maken uit een ruim assortiment kwaliteitsschoenen. Verschillende soorten materialen, verscheidene kleuren en kleurencombinaties maken de keuze nog ruimer.

Dat de laatste mode in schoenen gemakkelijk en lekker moet lopen, vinden wij ook een belangrijk punt. Daarom letten wij tevens op vorm en comfort. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed en degelijk adviseren over een prettige pasvorm, de juiste breedte, dus over comfortabele schoenen.

Uw voeten zijn in vakkundige handen bij Robee Schoenen. Zorg ook voor stijl en allure aan uw voeten en kom eens langs. Wij helpen u graag en goed!

Adres

Poolsterstraat 77
3067 LX, Rotterdam
Telefoon: 010 286 79 60

Openingstijden

Maandag12.00 - 17.30 uur
Dinsdag09.30 - 17.30 uur
Woensdag09.30 - 17.30 uur
Donderdag09.30 - 17.30 uur
Vrijdag09.30 - 21.00 uur
Zaterdag09.30 - 17.00 uur
Zondag12.00 - 17.00 uur
Robee Schoenen