Panama Jack

Panama Jack
Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

Panama Jack schoenen zijn ideale wandelschoenen voor heren. De schoenen worden met de hand gemaakt en zijn bedoeld voor heren die van het dagelijkse avontuur houden. Bij de productie wordt er veel rekening gehouden met het draagcomfort voor de gebruiker van de schoenen. Ook houdt Panama Jack rekening met het milieu door bijvoorbeeld het gebruik van zonnepanelen en de samenwerking met een aantal goede doelen. Panama Jack staat vooral bekend om haar veterschoenen, maar ook Panama Jack boots zijn onder veel heren populair. Wat de kleur betreft hebben wij schoenen van Panama Jack in het bruin en in het zwart of grijs.

Panama Jack schoenen voor heren

Panama Jack heeft voor heren verschillende schoenen die u bij ons online kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan boots in het bruin of veterschoenen in het zwart. Welke schoen u ook kiest, u kiest altijd voor loopcomfort. Vooral wanneer u van wandelen houdt is dit merk aan te raden. Panama Jack komt uit het Spaanse Elche, bij Alicante in de buurt. In dit bergzame gebied  zijn goede wandelschoenen een must have. Door constant kwaliteit te leveren is Panama Jack inmiddels ver buiten de Spaanse landsgrenzen populair.

Panama Jack boots online shoppen

De boots van Panama Jack zijn net als de veterschoenen eenvoudig online te shoppen in onze webshop. U selecteert gemakkelijk of u schoenen in bijvoorbeeld bruin of zwart wil hebben en wanneer u voor 16:00 bestelt worden de schoenen de volgende dag al bij u bezorgd. Heeft u liever andere schoenen dan Panama Jack? Bekijk dan onze schoenen van Mephisto, Magnanni of Van Lier.
Ook in de sale hebben we geregeld nieuwe aanbiedingen en kortingen. Kijk daarom snel rond in de webshop van Belder Schoenen.