Mephisto

Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

Mephisto herenschoenen combineren comfort en uitstraling. Dit zorgt er voor dat de slippers, loafers en veterschoenen van Mephisto er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens fantastisch lopen. De soft-air binnenzool vermindert de schokken tijdens het lopen. Verder zijn Mephisto schoenen luchtdoorlatend en hebben hun herenschoenen geen inlooptijd nodig door de uitstekende pasvorm. Dit zorgt er voor dat het draagcomfort groot is. Er is keuze genoeg voor de liefhebbers van Mephisto want hun herenschoenen zijn er onder andere in het bruin, zwart en blauw. Dit geld ook voor Mephisto damesschoenen.

Mephisto herenschoenen

Mephisto herenschoenen worden gemaakt voor mannen die van comfort houden. Dit zijn vaak mannen die veel lopen of lang op hun benen moeten staan. Niet alleen lopen de schoenen lekker, met schoenen van Mephisto kun je ook gezien worden. Dit komt door de combinatie tussen uitstraling en comfort. Voor het comfort maakt Mephisto gebruik van een anatomisch voetbed dat de natuurlijke afrolbeweging van de voet ondersteunt. De soft-air binnenzool zorgt er voor dat de spieren en gewrichten ontlast worden en dat de voeten geen pijn doen. Zo kunt u een lange tijd op uw Mephisto herenschoenen lopen zonder klachten te ondervinden en deze zolen worden gebruikt in zowel de slippers als in de loafers en veterschonen.

Mephisto veterschoenen, slippers en loafers online shoppen

Schoenen van Mephisto zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Wanneer u voor 16:00 bestelt, heeft u uw herenschoenen morgen al in huis. Zo kunt u snel genieten van het comfort dat Mephisto biedt. U kunt kiezen voor onder meer bruine, zwarte en blauwe schoenen. Heeft u liever een ander merk dan Mephisto? Kijk dan eens naar Panama Jack, Magnanni of Van Bommel. Geregeld hebben we ook leuke kortingen en aanbiedingen, onder andere van Mephisto, in de sale. U heeft online dus altijd genoeg keuze bij Belder Schoenen.