Van Bommel

Van Bommel
Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

 

Van Bommel schoenen worden al sinds 1734 gemaakt door de familie Van Bommel. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de heren van de 9e generatie schoenmakers, maar nog steeds staan Van Bommel schoenen voor kwaliteit.  Ook vandaag de dag worden heren schoenen met zorg gemaakt. Om één schoen te maken zijn 280 handelingen nodig, maar het resultaat mag er zijn. Van Bommel heeft keuze uit verschillende schoenen , waaronder veterschoenen en loafers. Daarnaast behoren geklede schoenen en boots  van Van Bommel tot ons online assortiment. Als deze schoenen zijn er voornamelijk in het bruin, maar ook in het zwart en in het grijs is er genoeg keuze.

Van Bommel schoenen

Van Bommel maakt schoenen van hoogwaardig leer. Hun herenschoenen staan bekend om hun hoogwaardige pasvorm en het comfort waarmee ze gedragen worden. Sommige herenschoenen zijn voorzien van een lederen binnenzool of een kalflederen voering. Voor welke herenschoenen u ook kiest, in onze webshop vindt u online veel keuze. Zo kunt u altijd kiezen voor de schoenen die uw outfit compleet maken. De nette schoenen van Van Bommel staan goed onder een pak, maar ook met een andere outfit gecombineerd staan ze goed. Bruine schoenen staan bijvoorbeeld mooi onder een grijs of blauw pak. Zwarte schoenen staan weer mooi onder een donkere outfit. Elke man zou minstens een paar nette schoenen in zijn kast moeten hebben. Voor bijzondere gelegenheden, maar ook voor casual gelegenheden.

Van Bommel herenschoenen online shoppen

De herenschoenen van Van Bommel shopt u eenvoudig online bij Belder Schoenen. Dit geldt zowel voor Van Bommel 18061 als voor Van Bommel 19103 en anderen. De boots , loafers, veterschoenen en geklede schoenen zijn in zowel bruin als grijs verkrijgbaar. Dit geldt ook voor de kleuren blauw en zwart. Sommige merken zijn in de sale. Kijkt u gerust voor leuke uitverkoop en opruiming. Heeft u liever andere schoenen dan Van Bommel? Kijk dan eens bij Floris van Bommel of bij Van Lier. Liever Magnanni of Pikolinos? Ook dat is mogelijk. Wij beschikken online over vele fantastische merken.