Xsensible

Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

 

Xsensible schoenen zijn schoenen die zich richten op comfort. Zelf zegt Xsensible dat ze de meest comfortabele schoenen ter wereld produceren. Met hun schoenen van leer en hun gepatenteerde stretchtleer technologie lopen de schoenen van Xsensible in ieder geval heerlijk. Met de ontwikkeling van de Xsensible stretchwalker heeft Xsensible zich definitief gevestigd in de markt van comfortschoenen. Niet alleen maken ze sneakers, ook boots en veterschoenen en schoenen met klittenband worden door Xsensible in verschillende kleuren gemaakt. Zo zijn ze verkrijgbaar in zwart, maar ook in grijs of rood. De schoenen van Xsensible zijn voorzien van verschillende wijdtematen, zoals wijdte H en zijn gemaakt van suède, leer of nubuck. Wij hebben online  een brede collectie van Xsensible in onze webshop.

Xsensible stretchwalker

De Xsensible stretchwalker weet comfort en design als geen ander te combineren. De stretchwalker is ontwikkeld in Japan en heeft een positief effect op de houding van het lichaam. Bij de ontwikkeling van de stretchwalker is Xsensible uitgegaan van de principes die het lichaam in balans houden. Doordat de zool in het midden zit, krijgt het lichaam een natuurlijke houding die klachten, blessures en pijn kan voorkomen en oplossen. Met de Xsensible strechwalker loopt u weer comfortabel. Deze schoenen zijn net als de andere Xsensible schoenen eenvoudig online te bestellen in onze webshop

Xsensible veterschoenen, sneakers en met klittenband online shoppen

Of u nu zoekt naar Xsensible stretchwalker, veterschoenen, sneakers of schoenen met klittenband, in onze webshop kunt u deze schoenen eenvoudig online bestellen. Bij elk van deze Xsensible schoenen bent u verzekerd van een trendy uitstraling in combinatie met ongekend loopcomfort. Heeft u liever andere comfortabele schoenen? Kijk dan eens naar FitFlop of Gabor. Deze merken hebben veel comfortabele schoenen zoals sneakers en enkellaarsjes. Ook in de sale hebben wij keuze uit veel verschillende merken schoenen. Zo slaagt u bij ons altijd.