Pikolinos

Pikolinos
Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

 

Pikolinos staat bekend om haar luchtige schoenen en is daarom vooral populair in het voorjaar en in de zomer. Natuurlijk is een sandaal van Pikolinos luchtig, maar dit geldt ook voor de sneakers en ballerina’s. Pikolinos heeft zowel een collectie dames schoenen als heren schoenen.
Pikolinos staat verder bekend om haar originaliteit en uitstraling, maar ook voor haar respect voor de natuur. Zo worden in Pikolinos schoenen enkel ecologische materialen gebruikt en is hun leer chroomvrij. Oorspronkelijk komt het merk Pikolinos uit Spanje en deze mediterrane invloeden zijn terug te zien in de kleuren van de ballerina’s, sandalen en andere schoenen. Er wordt bijvoorbeeld veel wit en blauw gebruikt, maar ook grijs en zwart misstaan niet bij de zomerse schoenen.

Pikolinos ballerina’s en sandalen

Door de Spaanse invloeden heeft Pikolinos een uitgebreide zomerse collectie met veel keuze uit ballerina’s en sandalen. Toch zijn ook hun sneakers en van hoogwaardige kwaliteit. Dit komt door het productieproces in combinatie met de hoogwaardige producten die worden gebruikt. De combinatie van goede kwaliteit schoenen en een zomerse uitstraling maken de sandalen net als de andere schoenen van Pikolinos erg gewild. Bij ons kunt u de verschillende schoenen eenvoudig online shoppen.

Pikolinos online shoppen

In onze webshop kunt u Pikolinos schoenen eenvoudig online bestellen. Heeft u liever andere slippers of sandalen? Ook die kunt u bij Belder Schoenen online bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de merken Durea, FitFlop of Birkenstock. Wanneer u voor 16:00 bestelt, bezorgen we u Pikolinos schoenen morgen thuis. Betalen doet u veilig met IDEAL. In onze sale hebben we mooie schoenen met korting online staan.  Zo slaagt u bij Belder Schoenen altijd.