Mephisto

Mephisto
Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

Mephisto is een merk dat comfort en uitstraling weet te combineren tot unieke slippers, sneakers en boots. Er zijn zowel Mephisto damesschoenen als Mephisto herenschoenen. Door de soft-air binnenzool worden de schokken tijdens het lopen verminderd. Ook zijn deze zolen luchtdoorlatend waardoor het draagcomfort groot is. Mephisto schoenen zijn vooral bekend om hun uistekende pasvorm die geen inlooptijd nodig hebben. Inmiddels maakt Mephisto dames slippers, sneakers, wandelschoenen en andere damesschoenen en herenschoenen die lekker lopen en er trendy uitzien.

Mephisto damesschoenen

De dames schoenen van Mephisto zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. We hebben een brede Mephisto collectie met onder meer boots, slippers en sneakers. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren zoals wit, grijs en zwart, maar we hebben ze ook met een print, bijvoorbeeld luipaardprint.

Mephisto online shoppen

Mephisto heeft naast uitstraling comfort hoog in het vaandel staan bij zowel haar damesschoenen als herenschoenen. Zo maakt Mephisto gebruik van een anatomisch voetbed dat de natuurlijke afrolbeweging van de voet ondersteunt.  De soft-air binnenzool zorgt er voor dat de spieren en gewrichten ontlast worden en dat de voeten geen pijn doen. Zo kunt u een lange tijd op uw Mephisto schoenen lopen zonder klachten te ondervinden en deze zolen worden gebruikt in zowel de slippers als sneakers en boots.  Dames die lang op hun benen moeten staan of ver moeten lopen kiezen vaan voor Mephisto. Naast Mephisto hebben wij online meer wandelschoenen voor dames  in ons assortiment, zoals Waldlaufer en de schoenen van Hartjes. Ook hebben wij keuze uit meer sandalen,slippers en sneakers op onze website. In onze sale hebben wij ook veel comfortabele schoenen. Welke schoenen u ook zoekt, bij onze webshop of in onze fysieke winkel slaagt u altijd.